Kok en bediening aan huis

kok-3

Voor een super-lekkere lunch of diner bij u thuis.

Wat is er nou fijner dan een fantastisch diner te organiseren maar niet alle gezelligheid te hoeven missen omdat u in de keuken staat. Wij bieden de mogelijkheid om voor u in uw eigen keuken het diner te bereiden en op te dienen, terwijl u uw gasten vermaakt aan tafel. U heeft geen omkijken naar de boodschappen, de bediening en vooral… de afwas!

Graag komen wij bij u langs om uw wensen te bespreken en suggesties te geven. 

Een kok op locatie, hoe gaat dat?

Wij stellen, in overleg met u, een menu samen met bijpassende dranken. Geheel in stijl van de feestelijke gelegenheid. Twee uur van tevoren zijn wij bij u aanwezig om de voorbereidingen te treffen. Tijdens het diner is er een kok en bediening aanwezig om te zorgen dat de avond vlekkeloos zal verlopen. Na afloop nemen we onze spullen weer mee en laten we de keuken keurig achter.

kok-1

Een kok op locatie, wat heb ik daarvoor nodig?

Graag maken wij van te voren een afspraak met u. Thuis of op locatie zodat we een goede inschatting kunnen maken van wat er aanwezig is en eventueel gehuurd  kan worden.
Een kok op locatie, wat kost dat? Zoveel mensen, zoveel wensen. Aan de hand van uw persoonlijke wensen maken wij een offerte op maat.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

mes-vork