Perfect Picknick

pick-4

Een compleet verzorgde en geserveerde picknick op een idyllische plek in de natuur. Particulier of zakelijk, in de lente, zomer, herfst of in een winterlandschap.

Een huwelijksaanzoek? Een familiedag? Iets te vieren? Samen met familie of vrienden door de mooiste natuurgebieden struinen. Na de wandeling kunt u met vrienden, broers, nichtjes, tantes en honden dan ook genieten van heerlijke gerechtjes en drankjes uit de streek. ‘

Samen door de mooiste natuurgebieden struinen, is een unieke manier om actief en gezellig bezig te zijn. Na de wandeling staat er een compleet verzorgde picknick op u te wachten. Of het nu een ontbijt, lunch of de lekkerste borrelhappen zijn, wij staan klaar op een idyllische plek  en serveren de lekkerste streekproducten. Uw wensen horen wij graag!

De picknicks van Gastella zijn vers, lekker en bijzonder. Ons menu bestaat uit huisgemaakte gerechten en ambachtelijk bereide producten. Alle picknicks hebben een vegetarische variant en worden met alle benodigdheden geleverd. Puur genieten dus.

perfectpicknick

Picknickmand

Heeft u een evenement, toertocht of buiten activiteit met relaties, vrienden of familie? U maakt een onvergetelijke indruk met de picknickmand van Gastella. Uw deelnemers of bezoekers krijgen de mand op de dag uitgereikt en men kan de hele dag genieten van lekkere broodjes, wat ‘fingerfood’, een borrel of zoet selectie. In een echte mand mag natuurlijk een lekkere fles bubbels niet ontbreken.
De inhoud kunt u naar wens samenstellen.

U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een ontbijt, lunch, brunch, hemelse High Tea, tapas, prosecco borrel.

Mooie natuurgebieden in de omgeving van Gastella zijn bv:

pick-5

Noorderpark

Onder de rook van Utrecht ligt het Noorderpark. In dit fraaie moerasboslandschap, langs trilvennen en rietlanden liggen de Westbroekse zodden. In de moerassen hebben afgestorven planten zich duizenden jaren opgehoopt. Het dikke pakket veen werd als turf ontgonnen. Een schitterend wijds gebied. Voor kinderen is er ook een mooie speeltuin.

mes-vork

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!